Tendenser

5 MODETENDENSER, DER BLIVER KÆMPESTORE I 2021

2021 er allerede i fuld gang, og det betyder nye kollektioner og nye tendenser i modeverdenen. Der er særligt 5 tendenser, vi ikke kan komme udenom i det nye år – og de går igen hos brands over hele verden.

MODETENDENS 1: HERRECOOL

I 2021 kan du finde stor inspiration i oversize former, grafiske snit og monokrome toner.

Den herreinspirerede trend er en meget minimalistisk og klassisk stil, der med et touch af maskulinitet giver det et mere råt udtryk.

Opnå selv stilen med mørke jakkesæt, brede bukser og en klassisk hvide skjorte – du kan eventuelt låne en af din kæreste. Brug kun få accessories, som eksempelvis et bælte, for at bevare det herrecool-udtryk.

MODETENDENS 2: WORKWEAR

Arbejdsuniformen er tilbage – og den er ikke uberørt af det sidste års tid, hvor hjemmearbejde, varme sweatere og joggingbukser har været hverdag for mange.

Det nye workwear er nemlig inspireret af afslappede former og løse silhuetter, der i kraftige materialer, som canvas, hør og denim udgør den perfekte blanding af præsentabel og komfortabel.

Gå efter maskuline referencer som kraver, store lommer, og skarpe detaljer, men hold gerne outfittet indenfor den mere neutrale farvepalette – så detajlerne kan tale for sig selv.

Hvis du ønsker et mere blødt udtryk, kan du tilføje et par chunky støvler eller et par cool sneaks.

MODETENDENS 3: HVID

Hvid på hvid er nok SS21-sæsonens største trend og den holder hele året – så længe du skifter de lette sommermaterialer ud med de lidt tungere og varmere, som passer til vinteren.

Hvide og råhvide lag på lag-outfits kan med fordel bruges til foråret, hvor det stadig er lidt køligt, mens et par hvide jeans med en skjorte og en råhvid strik fungerer både til hverdag og fest – med det rette tilbehør. 

Husk at mikse teksturer og materialer for at variere dit outfit – hvidt på hvidt kan give et meget ens udtryk, derfor kan materialernes overflader gøre hele forskellen.

MODETENDENS 4: ROMANTISK BOHEME

Isabel Marant og Alberta Ferretti er blot nogle af de store modehuse, som har tilsluttet sig den romantiske boheme-inspirerede stil.

Kollektionerne bærer præg af feminine detaljer som flæser, blonder og bindebælter, der gør udtrykket romantisk og hyggeligt.

Brug farver som støvet gul, blå eller pink i dine outfits – og miks gerne flere farver for at skabe et legende- og udtryksfuldt univers.

MODETENDENS 5: SPORTY LADY

Poloskjorter, en tætsiddende pasform og kjoler med knapper og kravedetaljer er tilbage i en god blanding af 70’er- og moderne sportsreferencer.

Gå efter de neutrale farver som sort, hvid og navyblå, men mix også gerne med lidt rødlige nuancer.

Du kan underspille det sportslige og fremhæve det feminine med en kitten-hæl til en poloskjorte og et par shorts.