Karisma for dig

Kom på besøg i en spændende tøjbutik som altid har det sidste nye modetøj på hylderne, og hvor der kredses for kunderne på enhver tænkelig måde.

Karisma er en lys og rummelig butik med en rustik indretning og masser af sjæl, og så ligger den placeret lige midt i hjertet af den hyggelige gamle bydel i Odense. Hos Karisma lægger vi vægt på den gode oplevelse med god tid og plads til hver eneste besøgene. Vi byder dig velkommen med et smil og vi står altid parat til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige outfit, til enhver given lejlighed.

De rigtig gode tilbud og mange flotte kollektionsprøver finder du i kælderen, og så har vi selvfølgelig altid kaffe på kanden og tid til en snak.

Der er håndsprit ved indgangen og rigtig god plads i butikken, som har hele 5 prøverum, så der kan holdes god afstand mellem kunderne, uden at du skal stå og vente på at kunne prøve tøjet på.

I 2022 er vi ved og nå i mål med KARISMAS Nye Look. Vi er vilde med det, og det bedste er i alle har taget så godt imod, alt det nye.
Livsstilsbutik – Tøj – Smykker – Accessories – Velvære – Brugskunst – Sko – Specialiteter – Coffee to go – ( k )ærlig service

Tilmeld dig vores nyhedsbrev så du ikke går glip af vores mange gode tilbud, og kom først til fadet når vi afholder vores hyppige kundeaftner, inspirationsaftner og diverse andre arrangementer, hvor du kan se alle de dugfriske nyheder og få inspiration og gode ideer til en moderigtig sammensætning, der sidder lige i skabet.

Vi glæder os til at se dig, på gensyn i Karisma